Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Euro SO.CAP Keratinos póthaj 50-55cm 10db sötét szőke

Póthaj keratinos hajhosszabbításhoz. 10db keratinos EURO…

Cikkszám: 2536-socap-c-50-55cm-10db-8-sötétszőke

Gyártó:

Bruttó: 6.206 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Póthaj keratinos hajhosszabbításhoz. 10db keratinos EURO SO.CAP. hajtincs/csomag – Az Olaszországi EURO SO.CAP. póthaj tincsek jó minőségű, 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A póthajak egyenletes jó minőségét az EURO SO.CAP. által kidolgozott, és használt technológia garantálja, és biztosítja. A póthajak hő illesztés, hajgyűrűzés, hajragasztás, hajfelvarrás, csatos, hajhosszabbítás technikákhoz készülnek.

A póthajakról készült fényképes színskálák, hajszínek vagy a termék képben, vagy termék leírás melletti fülnél a hajszínskálák, vagy hajfesték színek és használatuk menüpontnál, vagy önmagában a termék leírásban, lejjebb gördítve az oldalt, vagy mind három módon megtalálhatók!

A póthaj tincsek jó minőségű, 100% emberi hajakból készülnek, ezáltal szinte észrevehetetlenül illeszthetők a hajba.  Minden póthaj és színes hajtincs,  U alakú keratin tippel van ellátva. A felrakásnál ezt a keratint jól dolgozza bele a hő illesztő pisztollyal a hajtincsekbe. Ha szükséges, plusz keratin felvitelével növelje a keratin mennyiségét.  A póthajak általában 10-20-25db/csomagban, vagy  1db/tincs kiszerelésben rendelhetőek! Az árak minden esetben a póthajaknál értelemszerűen, Ft/csomagban, vagy hajtincs Ft/db-ban vannak feltüntetve.

Vásárlás előtt olvassa el! - A keratinos póthaj használata, hajhosszabbítás.

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

·         hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150̊ C hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100̊C-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.

·         hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% erősségű - oxidálószerrel történhet!

·         szőkítés, dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!

·         a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

·         Az elkészült frizura ápolásához kérjen a felrakó szakembertől hajápolási utasítást, tanácsot, vagy olvasson utána a webáruházban a (póthaj ápolása) terméknél, az interneten ahol számos cikk található erről, és vezessen hajápolási naplót!

Hajszínek és használat

Itt találhatók a hajfestékek jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékekhez a részletes használati utasításai.

A hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók, hogy a lehető legjobb minőségben tekinthesse meg a hajfestékhez tartozó színeket!


Nirvel 01 - Nirvel Art-X hajfesték színskála, használata, és a színek Magyar elnevezése.

Nirvel 02Nirvel Art-X Extrém hajfesték színek

Nirvel 03Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező

Nirvel 04Nirvel Nautre természetes összetevőkkel készülő hajfesték színei

Nirvel 05Nirvel Home extra gyors féfi hajfesték

Nirvel 06Nirvel Nutre Color ammóniamentes hajszínező

Nirvel 07Nirvel hajszínező fixáló hajhab

Nirvel 08Dry Color azonnali hajszínező bio hajspay

Nirvel 09Nirvel Color Protect hajszínező sampon színei

NIrvel 10  - Arco Iris - Rojo - Intenzív Piros és Arco Iris  - Viola hajszínek

 

 

Használati utasítások

A lehető legjobb információ átadás miatt a Nirvel fodrászkellék webáruházban található termékekhez nagyon hosszú, vagy táblázatokat is tartalmazó, részletes használati utasítások is tartozhatnak, de ezek hosszúságuk miatt, a terméknél nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben!

Ezen az oldalon, ezeknek a hajápolási termékeknek, kezeléseknek, fodrászati, kozmetikai gépeknek, a termék nevekre kattintva  tudja megtekinteni, kimásolni, letölteni, kinyomtatni a teljes terjedelmű leírásait!

................................................................

Nirvel Keratin Liss Strong tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel Keratin Liss Soft tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel HYALURONIC Hajfiatalító kezelő csomag használata.

Nirvel Levissime Sculptist alakformáló csomag használata.

.........................

Ekovip VPO-800/ozono – ózon generátoros gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Ekovip VPS-700/standard – gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Klimazonok használata, hatóidők, leírása.

 

 

megszünt2

Kedvezmények

Egyedül álló hajfesték, hajfixáló és hajápolási termék árak - Prémium és Luxus termékeinknél Európában egydül álló alacsony árakat talál!

Szakmai kedvezmény

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, vagy kereskedő, akkor jelentkezzen %-os kedvezményeink beállítására! -  Kattintson ide!

 


Nem régen nézett termékek

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas