Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Póthaj ápolása, felrakása leírás...

A póthaj kezelése, a haj viselőjének: A póthaj sokkal…

Cikkszám: 0736-pothaj ápolása felrakása leirás

Gyártó:

Hívjon az ár miatt

27% áfát tartalmaz

A póthaj kezelése, a haj viselőjének:

A póthaj sokkal több törődést igényel, mint a saját hajunk. Legyen az a legjobb európai, vagy indiai haj. A póthaj nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást, ezért fokozottan kell a hiányt pótolnunk! Gyakran csak annyi a jó tanács, hogy "balzsamozd be mosás után". S mivel ez terjedt el, így néhány fórumon azzal lehet találkozni, hogy a póthajat viselő nők alapvetően semmit nem tudnak arról, hogy mivel kellene kezelni a hajat, és olyan általános szereket javasolgatnak egymásnak, ami egyáltalán nem a póthajakra lett kifejlesztve - a póthaj ugyanis már élettelen!

Kezdjük azzal, hogy a póthaj mindennapos ápolást igényel. Naponta legalább 30 percet kötelező foglalkozni vele. Reggel és este ki kell fésülni. Ha elmulasztod az alapos, lágy kifésülést, pár nap alatt "rasztásodik". Kifésüléshez speciális puha sörtéjű kefét kell alkalmazni, amelynek egyik szála rövidebb, másik hosszabb. Az illesztési pontokat tilos vasalni, és közvetlenül szárítani. A vasalásnál, és hajmosásnál csak közepes, vagy gyenge hő értéket használjunk. Javasolt mosni 4 naponként, de ne mossuk naponta, mivel az kiszárítja. Néhány samponban olyan összetevők vannak, amik oldják a keratinos hő illesztést (pld. alkohol, gyümölcssav). Nézzük meg a sampon összetevőit vásárlás előtt! A hajat mindig hátrahajtott fejjel mossuk, ujjainkkal kifésülő mozdulatokkal, ne dörzsölve, kócolva. A haj kibontását speciális hajkefével mosás előtt, száraz állapotban végezzük. Mosás után törölközővel nyomkodva (nem dörzsölve) a hajat, távolítsuk el a felesleges vízmennyiséget. A hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek, ezért ilyenkor ne fésüljük. Mosás után ajánlatos 20-30 percre alaposan bebalzsamozni, olyan termékkel, ami proteint tartalmaz.

A haj szárításakor, formázásakor magas hőt ne használjunk (max. 150 celsius),  ha lehet, kerüljük el a hajszárítót, ha muszáj használni, akkor csak langyosan. Szárítás előtt hagyjuk kipárologni egy részét a víznek! Tilos alkohol és gyümölcssav tartalmú kondicionálót használni. Ne szárítsuk forró levegővel a hajat a gyors elintézés érdekében. Lehetőleg hagyjuk megszáradni a hajat magától, ez a legjobb, amit tehetünk vele. Szárítás után alapos, gyengéd kifésülés ajánlott. Tépkedni tilos. A hajnak különösen jót tesznek a különféle olajak. Használjunk minél több speciális ápolószert váltakozva, és foglalkozzunk a hajunkkal naponta legalább 2x15 percet. Az ápolószerek közül kizárólag a proteines termékeket szabad használni, a gyümölcssavast, alkohol tartalmút nem ajánljuk.

Éjszakára nagyon fontos kifésülni a hajat. Alvási szokásaink is befolyásolják a reggelre kialakult hajszerkezetet. Nem ajánlott nedves hajjal lefeküdni. Éjszakára mindenképpen ajánlatos lazán összefonni, vagy lófarokba összefogni a hajat, de sohasem "befőttes" gumival, hanem valamilyen rugalmas állagú, de szövet burkolatú termékkel. Strandon, uszodában, tengerben, és fürdésnél óvjuk a hajat a sós víztől és a klórtól, mivel ezek nagyon erősen károsítják a saját és a póthaj szerkezetét. A sós tengervíz hamar szárazzá és töredezetté teszi a póthajat ezért még akkor sem ajánljuk az ezzel való érintkezést, ha utána azonnal kiöblítjük. Szoláriumozásnál fedjük el a hajunkat pld. törölközővel. Napozás csak kíméletesen. A szauna különösen szárító hatását úgy kerülhetjük el, hogy egy nedves törülközőt a fej köré tekerünk a hajat teljesen betakarva. A dauerolást semmiképpen nem ajánlott, de  a festés is roncsolja a haj szerkezetét, ezért megrövidíti a póthaj élettartamát.

Akinek nincs ideje, türelme a napi rendszeres karbantartáshoz, vagy azt gondolta eddig, hogy a póthaj kezelése csak néhány plusz perc a napjából, semmiképp nem javasoljuk a hajhosszabbítást !
Ha a fenti jó tanácsokat betartjuk, akkor a kiváló minőségű póthajak sokáig szép látványt és természetes hatást nyújtanak.

 Póthajak felrakása, használata, és ápolása!

A póthajat fokozottabban kell ápolni, mert természetes táplálást nem kap! Ezt a használati ajánlást minden póthajat használónak be kell tartania! Kérem olvassa végig!

-FÉSÜLÉS

Mielőtt megmosnád a hajad, alaposan fésüld át minden irányból természetes sörtéjű, ritkább fogazatú kefével vagy speciálisan erre a célra való szögletes kefével. A fésülést mindig a hajvégeken kezdjük, fokozatosan haladva tincsről tincsre és egyre feljebb a hajtő irányába.

A fésülés befejeztével még az ujjaiddal fuss végig a hajadon, véletlen se maradjon összegubancolódott tincs.

-MOSÁS-ÁPOLÁS

Mosáshoz és ápoláshoz ajánlott egy keratinos termékcsalád sorozatot, melyben minden termék kifejezetten élettelen hajra készült, regeneráló hatású.

 Hő illesztéssel készült frizura!

Keratinos hajak hő illesztése előtt a keratint minden esetben fel kell frissíteni, mert nem tudhatjuk, hogy milyen mélységig keratinozták át a tincset! Ha nem tesszük meg, a haj kihullhat a felrakás alatt, után!

Pót haj kezelésénél fontos!

-Vizes hajat nem szabad szorosan törölközőbe csavarni.

-Előre hajtott fejjel, az első hónapban nem ajánlott a hajmosás.

-Az illesztés helyét kristályolaj, 12% os oxidálószer, alkoholos hajápoló ne érje.

-Vasalásnál, szárításnál ügyelni kell arra, hogy nagy hő, (max. 150 celsius) ne érje.

-Formázáshoz, inkább csavaró ajánlott, mint a körkefe.

-Dauerolni, szőkíteni, hajfestésnél 6% oxidálószernél erősebb oxidálót használni tilos!

-Hetente 2-3 hajmosás ajánlott.

-Lefekvés előtt mindig ajánlott a teljes kifésülés, majd ajánlott összekötni vagy befonni.

Hajszínek és használat

Itt találhatók a hajfestékek jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékekhez a részletes használati utasításai.

A hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók, hogy a lehető legjobb minőségben tekinthesse meg a hajfestékhez tartozó színeket!


Nirvel 01 - Nirvel Art-X hajfesték színskála, használata, és a színek Magyar elnevezése.

Nirvel 02Nirvel Art-X Extrém hajfesték színek

Nirvel 03Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező

Nirvel 04Nirvel Nautre természetes összetevőkkel készülő hajfesték színei

Nirvel 05Nirvel Home extra gyors féfi hajfesték

Nirvel 06Nirvel Nutre Color ammóniamentes hajszínező

Nirvel 07Nirvel hajszínező fixáló hajhab

Nirvel 08Dry Color azonnali hajszínező bio hajspay

Nirvel 09Nirvel Color Protect hajszínező sampon színei

NIrvel 10  - Arco Iris - Rojo - Intenzív Piros és Arco Iris  - Viola hajszínek

 

 

Használati utasítások

A lehető legjobb információ átadás miatt a Nirvel fodrászkellék webáruházban található termékekhez nagyon hosszú, vagy táblázatokat is tartalmazó, részletes használati utasítások is tartozhatnak, de ezek hosszúságuk miatt, a terméknél nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben!

Ezen az oldalon, ezeknek a hajápolási termékeknek, kezeléseknek, fodrászati, kozmetikai gépeknek, a termék nevekre kattintva  tudja megtekinteni, kimásolni, letölteni, kinyomtatni a teljes terjedelmű leírásait!

................................................................

Nirvel Keratin Liss Strong tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel Keratin Liss Soft tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel HYALURONIC Hajfiatalító kezelő csomag használata.

Nirvel Levissime Sculptist alakformáló csomag használata.

.........................

Ekovip VPO-800/ozono – ózon generátoros gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Ekovip VPS-700/standard – gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Klimazonok használata, hatóidők, leírása.

 

 

megszünt2

Kedvezmények

Egyedül álló hajfesték, hajfixáló és hajápolási termék árak - Prémium és Luxus termékeinknél Európában egydül álló alacsony árakat talál!

Szakmai kedvezmény

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, vagy kereskedő, akkor jelentkezzen %-os kedvezményeink beállítására! -  Kattintson ide!

 


Nem régen nézett termékek

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas