Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1180Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
14.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
Nincs kép beállítva

KIN Rózsa Arany 110 Voltról és 220 Voltról működő hajgöndörítő + AJÁNDÉK Thermic hővédő spray

Hajgöndörítő, újszerű, használati…

Cikkszám: 0830-kin-310271-35mm-NEIDE

Gyártó:

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó: 20.758 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Hajgöndörítő, újszerű, használati kiképzéssel, Exclusive megjelenéssel, fekete - rózsaszín arany színvilággal. A hajgöndörítéshez készült gép 35mm átmérőjű 125mm hosszú fejjel, és 25mm széles 95mm hosszú Rose Gold Ion Kerámia fűtő lappokkal,  hő védő utazó táskával rendelkezik. 110V-os és 220V-os hálózati feszültségű, világszerte használható működéssel készül.

A Professzionális, Luxus kivitelben készült fodrász hajgöndörítő használata.

A szokásostól eltérő kialakítású hajgöndörítőt nem kell összezárni és nyitni, ezzel gyorsítható a munkavégzés. A haj tövénél illessze a két rugalmas fűtőlap közé a hajtincset, tekerjen egy felet rá a göndörítő fejre, és így húzza a hajvégek felé.

 A hajgöndörítő használatát videón itt tekintheti meg! ->

Digitálisan, 4 fokozatban, 160°C-tól 180 - 200 - 230°C ig, állítható hőfokú. Az ideális legjobb 4db hajgöndörítő fokozatban minden típusú hajhoz, így a nagyon erős hajak göndörítéséhez, egyenesítéséhez is alkalmas!

Ionos ápolás az egészséges és fényes hajért: A fűtő lapok bevonatán keletkező negatív ionok,  semlegesítik a haj pozitív feltöltődését, és lehetővé teszik, hogy a haj nedvességének egy részét a haj belsejébe juttassuk. A haj hidratált, fényes, egészséges marad a hajszárítás után!

Hajformázó gép tartozékok, műszaki adatok,

  • A göndörítő fej 35mm átmérőjű 125mm hosszú. A fűtőlap extra gyors felmelegedési idővel rendelkezik,  és felel a tökéletes hő elosztásért. A fűtőlap szélessége 25mm, hosszúsága kb. 95mm. A gép teljes hossza kb. 280mm.
  • További paraméterek,  -- Egygombos, digitális működtetés. A be és kikacsolás hőfok szabályozás egy gombbal történik. A hőfok kijelzése 4db leddel. Intelligens digitális hajvasaló lap hőmérsékletszabályzású, a legjobb hajformázási eredményért. hőfokok: 160°C-tól 230°C-ig, az ideális legjobb 4db hajgöndörítő fokozatban.   2,5 m-es, forgó kuplungos kábellel rendelkezik, a teljesítmény felvétele 110 - 220-240V  50/60Hz   25Watt, automatikus kikapcsolás 40 perc után.
  • A hajgöndörítővel elérhető az ion-effekt hatás, mely simább hajstruktúrát, egészséges fényt és jobb formázhatóságot kölcsönöz a hajnak.

A professzionális fodrász hajvasalók és hajgöndörítők a KIN Cosmetics Prémium termékeihez illeszkednek megjelenésében és minőségében is. A művészien letisztult formához magas műszaki minőség is párosul. A különleges, fekete, rózsaszín – arany, szín összeállítású extrém kidolgozású, és professzionális Ionos hajgöndörítő a LIM HAIR professzionális hajformázó gép márkák gyártója készíti. A szetthez egy hő védelemmel ellátott hajvasaló tartó táska is tartozik, amelybe akár forrón is beletehetjük a hajvasalót.

Hajszínek és használat

Itt találhatók a hajfestékek jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékek részletes használati utasításai.

A hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók, hogy a lehető legjobb minőségben tekinthesse meg a hajfesték színeket!


Nirvel 01 - Nirvel Art-X hajfesték színskála, használata, és a színek Magyar elnevezése.

Nirvel 02Nirvel Art-X Extrém hajfesték színek

Nirvel 03Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező

Nirvel 04Nirvel Nautre természetes hajfesték színei

Nirvel 05Nirvel Home extra gyors féfi hajfesték

Nirvel 06Nirvel Nutre Color ammóniamentes hajszínező

Nirvel 07Nirvel hajszínező fixáló hajhab

Nirvel 08Dry Color azonnali hajszínező bio hajspay

Nirvel 09Nirvel Color Protect hajszínező sampon színei

NIrvel 10  - Arco Iris - Rojo - Intenzív Piros és Arco Iris  - Viola hajszínek

 

 

Használati utasítások

A lehető legjobb információ átadás miatt a Nirvel fodrászkellék webáruházban található termékekhez nagyon hosszú, vagy táblázatokat is tartalmazó, részletes használati utasítások is tartozhatnak, de ezek hosszúságuk miatt, a terméknél nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben!

Ezen az oldalon, ezeknek a hajápolási termékeknek, kezeléseknek, fodrászati, kozmetikai gépeknek, a termék nevekre kattintva  tudja megtekinteni, kimásolni, letölteni, kinyomtatni a teljes terjedelmű leírásait!

................................................................

Nirvel Keratin Liss Strong tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel Keratin Liss Soft tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel HYALURONIC Hajfiatalító kezelő csomag használata.

Nirvel Levissime Sculptist alakformáló csomag használata.

.........................

Ekovip VPO-800/ozono – ózon generátoros gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Ekovip VPS-700/standard – gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Klimazonok használata, hatóidők, leírása.

 

 

megszünt2

Kedvezmények

Egyedül álló hajfesték, hajfixáló és hajápolási termék árak - Prémium és Luxus termékeinknél Európában egydül álló alacsony árakat talál!

Szakmai kedvezmény

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, vagy kereskedő, akkor jelentkezzen %-os kedvezményeink beállítására! -  Kattintson ide!

 


Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas