Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Azonnali hajregenerálás, hajfiatalítás

Azonnali hatású hajfiatalító kezelés Hyaluronic csomag használatával. Keresse a  Hajápolás / Azonnali hajregenerálás menüpontnál! - Megnézem!

Hajbotox effect - Hajerősítő - Hajfiatalító kezelés a Nirvel HYALURONIC csomag használatával.

 

Ha nincs ideje a mindennapos hajápolásra, de a haja valamilyen okból károsodott, nem egészséges, és ezen gyorsan szeretne változtatni, a Hyaluronic hajfiatalító kezeléssel 90 perc alatt látványos, 3-6 hétig tartó hajminőség javulást ér el, minden típusú hajon! Az alacsony molekuláris súlyú hyaluron sav kitölti a hajtörzset, lesimítja az elálló felhám rétegeket és a hajat ruganyossá, élettel telivé teszi, volument ad neki és selymesen simává teszi a hajat. A hyaluron savat a kozmetikai iparban már régóta használják a bőr megfiatalítására, a Nirvel ezt a lehetőséget felhasználta a hajápolásban.

A hajfiatalító kezelő csomag 2-3 kezelésre elegendő, és ez elég a sérült, kifakult és élettelen haj megfiatalítására. Már az első használat után látható eredményt kapunk. Hogy miért van szükség a hyaluron savra, olvassa el a leírás végén levő ismertetőt!

A Hyaluronic csomag első sorban nem hajkiegyenesítő, de használata csökkenti a göndörséget, a kócolódást is, miután lesimítja, összefogja az elálló felhám rétegeket, ezáltal egyenes tömbösített hajszerkezetet hoz létre.

A hajkezelő csomag 3db-ból áll.  - Hyaluronic Shampoo250ml,  - Hyaluronic Filler 250ml. -  Hyaluronic Elixir 125ml  A mennyiségük normál hosszúságú hajnál kb. 2-3 kezelésre elegendő. A termék csomag videón is megtekinthető: http://www.14dd5266c70789bdc806364df4586335-gdprlock/watch?v=L2Wz4drGyLo&feature=share&list=TLv3514RMOE5w

Azonnali hatású hajfiatalító kezelés Hyaluronic csomag használatával. keresse a Hajápolás / Azonnali hajregenerálás menüpontnál! Ha a haja valamilyen okból károsodott, nem egészséges, és ezen gyorsan szeretne változtatni, a Hyaluronic hajfiatalító kezeléssel 90 perc alatt látványos, 3-6 hétig tartó hajminőség javulást ér el, minden típusú hajon!

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas