Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Tartós hajegyenesítés

Alacsony költséggel is megvalósíthó tartósan egyenes frizura! A hajegyenesítéssel, hajtípustól függően 3-5 hónapon keresztül marad egyenes a haj.

Keratinos hajegyenesítő csomagok, a tartósan egyenes frizura kialakításához, valamint az egyenes haj áplolásához szükséges termékeket is talál a webáruházban!

Keratinos hajegyenesítés és hajápolás!

A webáruházban a Keratinos tartós hajegyenesítő, és hajápoló termékeket a Hajegyenesítés menüpontnál találja!-> Megnézem!

Professzionális termékeink csak a legjobb minőséget gyártóktól származnak, speciálisan, az adott problémát leghatékonyabban megszüntető célnak megfelelően készülnek.

Amióta világ a világ, teljesen normális az a jelenség, hogy akinek göndör haja van, egyeneset szeretne és vice versa. Legyen szó akár göndör, akár egyenes hajról, azt beláthatjuk, hogy a hajformázás sokszor kacifántos dolog. ****A göndör hajúak gyakran átokként élik meg természetes hajformájukat. Folyton küzdenek a kunkorodás ellen, ám az időjárás viszontagságai rendszerint győzedelmeskednek a hajukon. Megoldás lehet a keratinos hajkezelés.  * Keratinos hajápolással 'göndörállóvá' teheted hajad, s nem kell többet aggódnod a páratartalom miatt sem.

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas