Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Férfi ősz haj festése

Férfi ősz haj festése - A Nirvel  Homme Barber férfi hajfesték nem tartalmaz ammóniát és p-fenilént, (PPD)

Férfi ősz haj festése - A Nirvel  Homme Barber férfi hajfesték nem tartalmaz ammóniát és p-fenilént, nagyon egyszerűen a használata, és a hatóidő változtatásával tág határok között sötétíthetünk a hajszínárnyalatokon.

A hajfesték a web áruházban ------>>>

A férfiaknál a legtöbbet előforduló két hajszín probléma amiért haj festésre adják a fejüket, az őszülés, a fehér hajszálak eltüntetése, vagy a kifakult hajszín frissítése. Mindkét hajszínváltoztatás jelentős változást hoz a megjelenésben.

A Nirvel Home Barber férfiaknak készült hajfestékeiből ezért a hamvas és a barna árnyalatok készültek.

A férfiak többségének a fehér, vagy esetleg hófehér haj kevésbé áll jól, sokkal szebb, pl. egy  hamvas szürke árnyalat, ezért nekik a hamvas valamelyik színmélységét javasoljuk. A legtöbb őszülő, vagy csak kopott hajszínű férfi barna hajú, ezért nekik a barna hajszín valamelyik árnyalta lesz a legmegfelelőbb, hogy észrevétlenül éveket fiatalodjanak.

A Nirvel Homme Barber férfiaknak készült hajfestékkel a hatóidő változtatásával, nagyon egyszerűen állíthatjuk be az ideális árnyalatot.  5 perc minimális hatóidő után, az idő múlásával a lenti képen is jól látható, egyre sötétedő újabb hajszíneket kapunk.

Gyors, kifejezetten férfi hajra készült hajfesték. A férfi haj sajátosságinak figyelembevételével készült hajfestékkel rendkívül gyors megoldást kap a fehér ősz hajszálak eltüntetésére, vagy a természetes hajszín visszaállítására. Ammónia és P-fenilén mentes, ápoló és kondicionáló összetétele védi a haj szál és a fejbőr egészségét. Az arginin csökkenti alkalmazási időt, mindössze 5 vagy 10 perc alatt olyan lesz a haj, mint fiatal korában.

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas