Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Zsírosodik a haja? - A család összes tagjának egész éves hajápolásához elegendő mennyiségű, 1000ml professzionális sampont ajánlunk 250ml áron

érem nézze meg ajánlatunkat,

Zsírosodik a haja? - A család összes tagjának egész éves hajápolásához elegendő mennyiségű, 1000ml  professzionális sampont ajánlunk  250ml áron MEGNÉZEM!

----

Újra támadnak a vírusok! - Táplálék kiegészítők a legjobb áron! - Erősítse immunrendszerét világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon készülő, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványok felhasználásával készült Huminiqum immunerősítő étrend-kiegészítő kapszulával. MEGNÉZEM!


Nirvel Barber balzsamos borotvakrém2 - CSAK MA!   - Áron! - - Csak a készlet erejéig!   - Borotvakrém, borotvapamaccsal történő felvitelhez. Gazdaságos, nagyon kevés mennyiség, használata elegendő alkalmanként.  Klasszikus pengés borotválkozáshoz készült, használata a bőrt nyugtatja, és bársonyos tapintásúvá teszi. MEGNÉZEM!


-----
További ajánlataink! Megérkezett! az – A Zeta 2 hajhullás elleni és hajnövesztő hajszesz!


A Zeta 2, az eddig ismert leghatásosabb hajhullást kezelő, és az új haj növekedését megindító hajszesz. MEGNÉZEM!
 


Nőknek és Férfiaknak is,
Szeretné az őszülő hajszálakat néhány gyors mozdulattal elfedni? Használjon fekete hajszínező hajzselét!-> Irány a termék!vagy  - Black - fekete hajszínező hajwaxot-> Irány a termék!
Erős tartású fekete haj, szakáll, bajusz színező gélek és waxok, melyek a férfi és női hajakat, ősz hajszálakat, szakállat, bajuszt is befogja, és erős tartást is ad. Egységes hajszínű frizurát készíthetünk vele, az őszülő, deres hajakon. A nagyon világos, vagy ősz hajszálakon a szürke árnyalatoktól egészen a sötétszürke, szinte, a fekete színig változtathatjuk vele a színt. Hajmosással eltávolítható!
.......


   - Barber Shop. Férfi hajak frizurák, szakáll és bajuszkészítés, ápolás ->>Irány a termék! -  a régi hagyományokat követő stílusban,  a legkorszerűbb  termékekkel. A Barber fodrászat népszerűsége gyorsan nő, ezért egyre nagyobb az igény a speciálisan férfi illattal, és a férfi szépségápolás sajátosságaihoz igazodó Barber fodrászkellékekre. A Barber shop oldalon bajusz, szakáll, haj vágásához, ápolásához, a borotválkozáshoz kínálunk prémium minőségű professzionális férfiaknak készült fodrászcikkeket, ápoló termékeket.

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas