Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1080Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
14.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Levissime Sculptist Cream alakformáló narancsbőr elleni fogyasztó krém

Alakformáló fogyasztó, Anticellulit, narancsbőr…

Cikkszám: 0250-5254-1000ml

Gyártó:

Egységár: 16.77 Ft/ml
Kiszerelés: 1000ml
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó: 16.768 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Alakformáló fogyasztó, Anticellulit, narancsbőr elleni alakformáló krém. Az alakformáló krém hatóanyaga a Sculptist, amely egy olyan enzim, amely kombinálva a koffeinnel, feloldja narancsbőrt, és segít eltüntetni a felesleges zsírt.

1000ml – Alakformáló, narancsbőr elleni  krém használatának eredményei.

Az alakformáló krém használata csökkenti a narancsbőr hatást, és a csökken a test térfogata a kezelt területen. A bőr simává és egészségessé válik.

Az alakformáló krém használata. A narancsbőr elleni kezelés megkezdése előtt, először aktivizálja az akupresszúrás pontokat! A krém bevitelére használja a cellulit elleni masszírozó technikákat.

Tisztítsa meg a bőrt, nyissa meg a pólusokat a tonik használatával, majd vigye fel és masszírozza bele az alakformáló krémet a szükséges helyekre. Masszírozza amíg teljesen felszívódik, majd mossa le a bőrt vízzel.

Figyelem! A Levissime arc és testápoló kozmetikumok állatkísérlet mentes, állatokon nem tesztelt, Professzionális célra készült kozmetikai termékek!

A teljes Sculptist Cover alakformáló csomag tartalma, használata.

A Sculptist program a leghatékonyabb professzionális alakformáló és narancsbőr megszüntető anticellulit rendszer, melyhez a szakmai felhasználók saját tudásukat hozzáadva, a leghatékonyabb testkezelő programot tudják nyújtani vendégeiknek. 5 hét alatt, 10 -12 kezelés után a kezelt testrész átmérője 5cm-el csökkenthető! Egy kezelés ideje 90 perc. A csomag nagyon sok kezelésre elegendő, mivel a kezelő krémek 1000gr kiszerelésűek. A programban található termékek csomagban és külön is megrendelhetők.

A Nirvel professzionális kozmetikai Levissime részlege kifejlesztette a Sculptist innovatív alakformáló programját. A professzionális szalonhasználatra készült, program újra formálja a test kontúrokat, javítja a vérkeringést, kisimítja a bőrt, megszünteti az összes cellulit fajtát, a test bármely részén. A narancsbőrt még a legnehezebben kezelhető részeken, mint a comb, a has, a csípő és a térd is megszünteti.

Az alakformáló program hatékonyságát növelte az exkluzív Levissime rendszer. Az alkalmazásnál javasolt a leghatékonyabb manuális cellulit elleni masszírozó technikák használata, amely feloldódja a cellulit részeket, és aktiválja a nyirok-és keringési rendszert. A munkát részletes oktató videó filmek is segítik, a melyek bemutatják a teljes programot, a termékek használatát és a masszírozási technikákat is. Oktató videó! - A filmek következő linken, és a Nirvel honlapján találhatók! Kattintson a következő linkre! https://www.youtube.com/watch?v=wvCTqXUlUJ8

A csomag tartalma, a kezelés folyamata. A csomag tartalmazza a kezelő krémeket, és a bőrfelület tisztításához szükséges termékeket. A kozmetikai szalon kezelést mindig a bőrfelület tisztításával kezdje! Ha segítségre van szüksége, nézze meg az okatató videó felvételt!

1. Tisztítás: Arctisztító tej zsíros bőrre – Nirvel Marine Cleansermilk - finoman tisztítja a bőrt, alaposan, gondosan eltávolítja az összes szennyeződést.

2. Tisztítás, előkészítés: Arctisztító tonik zsíros bőrre – Nirvel Marine Astringent Tonic   Az artisztító tonik használata kitágítja a bőr pórusait, előkísztve így a következő kezelés hatóanyagainak könnyebb, gyorsabb befogadására. Minden további krémhasználat előtt használja.

3. Kezelés 1 fázisa Alakformáló krém - Nirvel Sculptist Cream - A kezelés megkezdése előtt, először aktivizálja az akupresszúrás pontokat! A krém bevitelére használja a cellulit elleni masszírozó technikákat.

4. Kezelés 2 fázisa: Anticellulit testpakolás Nirvel Sculptist Cover -


5. Kezelés 3 fázisa: Anticellulit narancsbőr elleni gél – Nirvel Sculptist Gel - Otthoni utó kezelés, és megelőző kezelés.

A csomagban található termékek, és használatuk:

1000ml – Alakformáló krém - Nirvel Sculptist Cream

Az alakformáló krém hatóanyag a Sculptist, amely egy olyan enzim, amely kombinálva a koffeinnel, feloldja narancsbőrt, és segít eltüntetni a felesleges zsírt.

Alakformáló krém használatának eredményei:
Az alakformáló krém használata csökkenti a narancsbőr hatást, és csökken a test térfogata a kezelt területen. A bőr simává és egészségessé válik.


Az alakformáló krém használata:  A kezelés megkezdése előtt, először aktivizálja az akupresszúrás pontokat! A krém bevitelére használja a cellulit elleni masszírozó technikákat.

Tisztítsa meg a bőrt, nyissa meg a pólusokat a tonik használatával, majd vigye fel és masszírozza bele az alakformáló krémet a szükséges helyekre. Masszírozza amíg teljesen felszívódik, majd mossa le a bőrt vízzel.

…………………

1000ml - Anticellulit testpakolás Nirvel Sculptist Cover

SCULPTIST COVER egy anticellulit testpakolás amely sculpts enzimnek köszönhetően tisztítja a bőrt, stimulálja a kollagén szintézisét, és aktiválja a vérkeringést. A koffein összetevőnek, van egy erős zsírégető hatása, és elősegíti a zsír és vízelvezetését.

Anti-cellulit testpakolás használatának eredményei:
A bőr sima, rugalmas és új életre kelté válik.

Anti-cellulit testpakolás használata:

Vigye fel a bőrre egy rétegben a SCULPTIST COVER Anticellulit testpakolást, és fedje le anticellulit fóliával. Hagyja 20 percig hatni, majd finoman törölje le a krémet!, és frissítse az arctonikkal!

………….

250ml - Anticellulit narancsbőr elleni gél – Nirvel Sculptist Gel

Anticellulit narancsbőr elleni gél otthoni használatra. A narancsbőr elleni krém fő összetevője a Sculptist egy olyan aktív enzim, amely a koffeinnal együtt, rendkívül hatékonyan szünteti meg a cellulit csomókat, és tünteti el a felesleges zsírt. Része, és hatásos folytatása, a szalonban kapott narancsbőr elleni kezelésnek. Az anticellulit krém további, rendszeres használatával megelőzheti a narancsbőr kialakulását!

Anticellulit narancsbőr elleni gél használatának eredményei:
Csökken a kezelt testrész átmérője, határozott test kontúrok alakulnak ki, és a bőr simává válik.

Anticellulit narancsbőr elleni gél használata:
Minden reggel és este alkalmazza a szükséges test felületeken. Miután a bőrt megtisztította, masszírozza a bőrbe, amíg azt teljesen felszívódik.

………

500ml – Arctisztító tej zsíros bőrre – Nirvel Marine Cleansermilk

Arctisztító tej gazdag tengeri kivonatokkal zsíros bőrre. Az arctisztító tej finoman tisztítja a bőrt, alaposan, gondosan eltávolítja az összes szennyeződést, a kozmetikai termékek, és a make-up maradványit anélkül, hogy megváltoztatná a bőr 's pH értékét.

Arctisztító tej zsíros bőrre főbb összetevői:
- Tárnics kivonat (anti-bakteriális és fanyar tevékenység)
- H. G. Fucus kivonat (hidratálja és lágyítjaa bőrt)

Arctisztító tej használatának eredményi:
A bőr rugalmas, feszes és nagyon puha tapintású lesz.

Arctisztító tej használata:
Vigye fel a terméket egy nedvszívó vatta korong segítségével az arc, nyak, test bőrre. Használható reggel és este.

………………………
500ml - Arctisztító tonik zsíros bőrre – Nirvel Marine Astringent Tonic

Vizes-alkoholos tonik zsíros bőrre. Az arctisztító tonik finoman tisztítja a bőrt, alaposan, gondosan eltávolítja még a maradék a szennyeződéseket is, a kozmetikai termékek, és a make-up maradványit anélkül, hogy megváltoztatná a bőr 's pH értékét. Az artisztító tonik használata kitágítja a bőr pórusait, előkísztve így a következő kezelés hatóanyagainak könnyebb, gyorsabb befogadására.

Arctisztító tonik főbb összetevők:
- Witch Hazel kivonat (anti-bakteriális és decongestive tevékenység)
- H. G. Uborka kivonat (hidratáló és kiegyenlítő)
- H. G. tárnics kivonat (hidratáló és fanyar)
- Mentol és kámfor (frissítő)

Arctisztító tonik használatának eredményi:
Tisztítja, nyugtatja és hidratálja.

Arctisztító tonik használata:
Vigye fel a terméket egy nedvszívó vatta korong segítségével az arc, nyak, test bőrre. Használható reggel és este.

Hajszínek és használat

Itt találhatók a hajfestékek jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékek részletes használati utasításai.

A hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók, hogy a lehető legjobb minőségben tekinthesse meg a hajfesték színeket!


Nirvel 01 - Nirvel Art-X hajfesték színskála, használata, és a színek Magyar elnevezése.

Nirvel 02Nirvel Art-X Extrém hajfesték színek

Nirvel 03Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező

Nirvel 04Nirvel Nautre természetes hajfesték színei

Nirvel 05Nirvel Home extra gyors féfi hajfesték

Nirvel 06Nirvel Nutre Color ammóniamentes hajszínező

Nirvel 07Nirvel hajszínező fixáló hajhab

Nirvel 08Dry Color azonnali hajszínező bio hajspay

Nirvel 09Nirvel Color Protect hajszínező sampon színei

.....

link

 

Használati utasítások

A lehető legjobb információ átadás miatt a Nirvel fodrászkellék webáruházban található termékekhez nagyon hosszú, vagy táblázatokat is tartalmazó, részletes használati utasítások is tartozhatnak, de ezek hosszúságuk miatt, a terméknél nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben!

Ezen az oldalon, ezeknek a hajápolási termékeknek, kezeléseknek, fodrászati, kozmetikai gépeknek, a termék nevekre kattintva  tudja megtekinteni, kimásolni, letölteni, kinyomtatni a teljes terjedelmű leírásait!

................................................................

Nirvel Keratin Liss Strong tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel Keratin Liss Soft tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel HYALURONIC Hajfiatalító kezelő csomag használata.

Nirvel Levissime Sculptist alakformáló csomag használata.

.........................

Ekovip VPO-800/ozono – ózon generátoros gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Ekovip VPS-700/standard – gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Klimazonok használata, hatóidők, leírása.

 

 

Fizetés és szállítás

 

Fizetési módok

webáruházunkban a vásárlás utáni fizetés

 • előreutalással, vagy
 • utánvéttel lehetséges, de az utánvét összegét a futárnál bank kártyával is fizetheti!

Előreutalás esetén, a visszaigazolt megrendelésen szereplő összeget az alábbi bankszámlára kérjük utalni:A pénzt ide utalhatja:

Név: Sikeres Fodrászkellék Kft
Bank: Cib Bank
Számlaszám: 10700189 46752709 51100005

 

Szállítási módok Magyarországon belül

 • 0 Ft - Ingyenes szállítás lehetősége 14.888 Ft rendeléstől, a termékek 97%-ánál. [részletek]
 • 1.080 Ft - Szállítás előreutalással.  Szállítás a pénz megérkezése után! A Számlaszámunk a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
 • 1.480 Ft - Szállítás utánvéttel  postával. Fizetés a csomag átvételekor.
 • 1.480 Ft - Szállítás utánvéttel  futárral. Fizetés a csomag átvételekor.
 • 1.680 Ft - Szállítás kereskedőknek
 • Feláras egyedi szállítási díjjal, speciális szállítási költséggel rendelkező termék. Erre a termékre az ingyenes szállítás nem érvényes! Ahol a termék nagy mérete vagy nagy súlya ( bútor, gép,..) miatt ez szükséges, ott kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Amennyiben megrendeli a terméket, és nem a személyes átvételt választja telephelyen, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán, felül, + felszámításra kerül, melyre felhívjuk a figyelmét!

Figyelem! A webáruház rendszere a - Feláras egyedi szállítási díjat, speciális szállítási költséget – (Olvassa el)- nem minden esetben tudja automatikusan kezelni, ezért ebben az esetben az áruház által automatukusan felajánlott szállítási díj, nem érvényes, a termék valamely adatában található díj ezen felül kerül felszámításra, amelyről tájékoztatjuk!

 

Szállítási módok külföldre

Ingyenes házhoz szállítás csak Magyarországon belül érvényes, külföldre nem! A szállítást csak a forintos számlára való előre fizetés után tudjuk vállalni!

 1. Ötlet - tipp! – Ha teheti, kérje a határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba, címekre! Ide a Magyarországra vonatkozó feltételekkel jut szállításhoz!  Postán maradóra kell kérni!
 2. A Magyarországgal szomszédos országokba csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-4800Ft, 2-5kg 7800Ft, 5-10kg 12800Ft.
 3. Egyéb külföldi országokba csak szállítói árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!

Figyelem! A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

 

Kedvezmények

Egyedül álló hajfesték, hajfixáló és hajápolási termék árak - Prémium és Luxus termékeinknél Európában egydül álló alacsony árakat talál!

Szakmai kedvezmény

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, vagy kereskedő, akkor jelentkezzen %-os kedvezményeink beállítására! -  Kattintson ide!

 


Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas