Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Hajvasaló ultrasíkos gyémántporos kerámia simító felülettel, digitális kijelzővel, + hővédő utazó táskával!  - A LIM-HAIR gyémántporos hajsimító lapok síkosabbak, mint valaha. A hajvasalás után a látványosan magas végeredmény, ezekben a gyémántporos hajvasaló lapokban rejlik. A LIM-HAIR technológiának köszönhetően ezek rendkívül síkosak, hajvasaláskor könnyedén siklik a haj, ennek köszönhetően a haj fényes és egészséges marad. Fénylik mint a gyémánt! Hajvasaló-> Megnézem!

Ingyenes házhoz szállítással, + hővédő utazó táskával!

Ultragyors felmelegedési idejű, és intelligens digitális hőmérsékletszabályzású, és kijelzésű, a tökéletes formázási eredményért. A hajvasalás hőfoka: 130°C-tól 230°C ig, 5 fix (130-160-180-200-230°C) hőmérsékletre állítható.  A diamond extrém kidolgozású és megjelenésű professzionális hajvasaló a LIM HAIR professzionális hajformázó gépek Magyarországi kizárólagos forgalmazójától!

A hajvasaló lap fertőtlenítő hatású, ez lehetővé teszi, hogy az első kontaktustól a haj antibakteriális, és mélyrehatóan tiszta legyen.

A hajvasalóval, hajsimítóval a teljes hajegyenesítésig, az extra síkos hajvasaló felület kialakítása miatt, 1-2 alkalommal kell végig simítani a hajat, a tökéletesen egyenes haj eléréséhez, ezért a hajat kevés igénybevétel éri, nem károsodik, és gyorsan végzünk a hajegyenesítéssel.

Ionos ápolás az egészséges és fényes hajért.  A hajvasaló lapok bevonatán keletkező negatív ionok,  semlegesítik a haj pozitív feltöltődését, és lehetővé teszik, hogy a haj nedvességének egy részét a haj belsejébe juttassuk. A haj hidratált, fényes, egészséges marad a hajszárítás után!


Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas