Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Nagyon világos fehéres szőke haj, frizura készítése.

A fehéres szőke haj készítéshez a Nirvel kék szőkítő porral, vagy ha lehet a Decocrem szőkítő krémmel a legvilágosabbra világosítsuk le a hajat. A hajszőkítők alkalmasak a roncsolás nélküli szőkítés megvalósítására, és az összes előfordulható szőkítési művelet megvalósítására. - Megnézem!

A szőkítés után sok hajtípus világossárgás árnyalatú szokott maradni. Ekkor használjuk a Nirvel Artx 10.21, legvilágosabb violás hamvas szőke hajfestéket. ( a sárga pigmentek kioltásához)

A hajfestéket csak akkor használja, ha szükséges, a következők miatt. Ha már a szőkítőpor használatával elérte a kívánt fehéres eredményt, vagy ha csak a hajtövet világosítja, mert a hajhossz már eleve fehér, a fehér részre már ne vigye fel a hajfestéket, mert a sárga pigmentek nélküli hajon a haj hamvas árnyalatot kaphat! Az elkészült fehér hajra, ha az nem sárgul be, a későbbiek során már ne vigye fel a hajfestéket, mert a sárga pigmentek nélküli hajon hamvas árnyalatot fog kapni a haj! Ez vonatkozik minden fehér hajra!

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas