Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Levissime STOP 30 Öregedésgátló arckrém, arcápoló csomag --  Állítsa meg bőrének öregedést professzionális, állatkísérlet mentes termékek,  állatokon nem tesztelt kozmetikumok használatával. Amióta világ a világ, az ember mindig is kutatott a fiatalság forrása után. Megrögzötten kerestük, és keressük a mai napig azt a csodálatos elixírt, mely megállítja az időt, és fiatalon tart minket. -> Megnézem!

Öregedésgátló arckrém, arcápoló, hidratáló arckezelés csomag minden bőrtípusra. Ultra hatékony arckezelés 3 termék használatával. Már az első néhány kezelés után látványos eredményt produkál a kozmetikumok használata. Használata a 25 éves kortól ajánlott.

Professzionális arcápoló, kozmetikai szalon használatra és otthoni használatra is ajánlott.

Gyártójáról, a Levissime cégről itt olvashat! - Megnézem!

A legújabb tudományos kutatások segítségével a Levissime kifejlesztett egy 3 lépcsős arckezelést, mely a bőrre felvíve meghosszabbítja a sejtek élettartamát és megvédi azokat a külső agresszív hatásoktól, egész nap frissen tartja az arcbőrt.

Az Levissime Öregedésgátló termékcsalád a bio kozmetikának megfelelő irány vonalat követő, legújabb kozmetikai összetevők felhasználásával készül, melyek globálisan állítják helyre a bőrt, és megadják azt az életesszenciát, amivel képes lesz a bőrünk az állandó megújulásra.


Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas