Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Szemöldök, szempilla festék színek és a hajszínek együttes használata.

A szemöldök, és szempilla festésről.

A szemöldök festés segítségével az arcformához illő szemöldököt formázhatunk, mely keretezi a szemet és a szemöldök ívének hibáit is javíthatjuk formában és színben egyaránt! A szemöldök festés akár a tekintet is befolyásolhatja, ezért fontos foglalkozni vele!

Szemöldök és szempilla festés tartós, professzionális szemöldök festékkel.

Természetesen a szemöldök festék felvitele előtt 24 órával bőrpróbát végzünk, az esetleges allergiás reakciók kiküszöbölésére!

Szemöldök festék színek és a hajszínek, ajánlott használata. A Nirvel Lash Color szemöldök festék megtalálható fekete, kékesfekete, és természetes barna színben.

  • Szőke hajnál ajánlott a barna szín használata, mely a szemöldök festés után szép árnyalatot kölcsönöz a szemöldöknek.
  • Barna hajnál szemöldök festés esetén a barna szín a megfelelő választás, melynek mély meleg barna színe hangsúlyozza a szemöldököt.
  • Világos barna hajszín esetén is a barna színű  Nirvel Lash Color szemöldökfestékeket használjuk.
  • Őszülő fekete hajnál a szemöldök festés során a kékesfekete szín sötét, de hamvas árnyalatott eredményez.

A Nirvel Lash Color szemöldök festék az ősz szőrszálakat is befedi, nagyon tartós, a szemöldök festés után, akár 3-4 hétig is megtartja a színét!

A szemöldök festés menete:

A szemöldök festés első lépéseként a szemöldök környékét körbe kenjük Nirvel Lash Protectorral vékony rétegben. Ez megakadályozza, hogy a szemöldök körül lévő bőrt megfogja a festék a szemöldök festés során. Ezután kikeverjük a kiválasztott Nirvel Lash Color szemöldökfestéket a hozzá tartozó Nirvel Lash Hidrogén-peroxid géllel, és felkenjük a kívánt formát. A hatóidő: 8-10 perc

A szemöldök festés végeztével vizes vattával letöröljük a festéket, bórvízzel fixáljuk a végén, és meg is kaptuk a kívánt eredményt!

Szempilla festés:

Az Nirvel Lash Color szempilla, szemöldök festék, minden korosztálynak és nemnek ajánlható kezelés, de különösen a világos szempillájú vendégek számára lehet előnyös a szempilla festés ilyen módja! A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, divatos, praktikus, mert nem kell mindennap a szempillát spirállal festeni! A szempilla festés sokkal kontúrosabbá teszi a szemet, ugyanakkor egyáltalán nem károsítja azt, és a pilláknak sem árt!

A következő esetekben nem ajánlott a szempilla festése:

  • bármilyen gyulladás a szem környékén
  • friss műtéti heg a szemhéjon, esetleg nyílt seb
  • a szempilla festés kimondottan ellenjavallott kötőhártya gyulladás esetén
  • allergia a festékre
  • láz, fertőző betegség
  • szempilla festés előtt a kontaktlencsét el kell távolítani!

Természetesen a szempilla festés előtt 24 órával bőrpróbát végzünk, az esetleges allergiás reakciók kiküszöbölésére!

Nirvel Lash Color szempillafestékek színei: fekete, kékesfekete, barna színben. A szempilla színeket a szemszínhez illeszkedően választjuk ki, de férfiaknál inkább barnát alkalmazunk a szempilla festés során!

Szempilla festés menete, szempilla, szemöldök festék használata.

24 órával a szempilla festés előtt bőrpróbát végzünk a fül mögötti területen. Ha negatív a próba, akkor ezt rögzítjük a Festőkönyvben melyet a vendéggel is aláíratunk! Szempilla festés előtt a szempillákat zsírtalanítjuk bórvízzel, alákrémezzük az alsó szempillák alatti területet Nirvel Lash protectorral, majd felhelyezzük az egészen vékony szempilla alátéteket. A felső szemhéj tövét is bekrémezzük óvatosan, hogy ne érintsünk a pillákat. Majd a kiválasztott szempillafestéket, összekeverjük a hozzá tartozó Hidrogén-peroxid géllel, mely előhívja festék színét. Ezután jöhet maga a szempilla festés. Felkenjük a festéket a szempillákra úgy, hogy a tövétől kezdődően végig be legyen festve. A hatóidő: 8-10 perc

A szempilla festés végén, ha a hatóidő letelt, akkor eltávolítjuk a szempilla alátéteket, majd bő vízzel lemossuk a festéket a szempillákról. Bórvizes vattával áttöröljük a pillákat, és ezzel kész a szupertartós szempilla festés!


Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas