Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Acfiatalítás fájdalom mentesen

Arcfiatalító kozmetikai eljárások

Ahhoz, hogy pár évet fiatalítsunk magunkon, nem feltétlenül kell átszabatnunk az arcunkat, ha hajlandóak vagyunk magunkra szánni egy kis időt.  Ma már számos megfizethető kozmetikai bőrfiatalító eljárás közül választhatunk melyek nem igényelnek plasztikai sebészi beavatkozást, és tartós látványos, fájdalom nélküli eredményt produkálnak.

Nem csak a sztárok fordíthatják vissza az idő kerekét. Az elérhető műtét nélküli, kozmetikai termékekkel megvalósítható bőrfiatalító eljárások is többé kevésbé a luxuskategóriába tartoznak, már ami az árakat illeti. A szolgáltatások színvonalával általában nincs gond, de annyit érdemes megjegyezni, hogy a jó minőséget soha nem adják olcsón, viszont a drága még nem biztos, hogy annyival jobb is. Erre dilemmára nyújtanak egy alternatívát a Spanyol Levissime, megfizethető árfekvésű professzionális kozmetikai termékei, melyek kedvező árfekvésük mellett rendkívül hatékonyak.

Nézze meg ajánlatunkat! -- Levisssime ultra hatékony arcfiatalító csomag - Irány a termékhez! --->

Egy hatékony kozmetikai módszer az arcfiatalításhoz amelyhez a kozmetikai arcápolók között biztosan találunk termékeket. - Bőr Hámlasztás

Rendkívüli hatásfokkal javítható a zsíros, pattanásos, heges, tág pórusú bőr állapota, és eredményesen kezelhetők a peeling bizonyos fajtáival az időskorban jelentkező barnás, kiemelkedő bőrelváltozások, az ún. seborrhoeás keratózisok is. Az új bőr sokkal tökéletesebb a réginél, ugyanis a szokásosnál gyorsabb hámlás hatására fokozódik a bőr fiatalságáért felelős kollagén termelődése is. A hámlasztást többféle eljárással érik el.

A bőr legfelső rétege folyamatosan elhal és leválik, ezeket pótolják az új sejtek, de a kor előrehaladtával és a bőrt érő különböző környezeti hatások következtében ez a folyamat lelassul. Az elhalt sejtek nem válnak le folyamatosan, hanem összetapadnak, így a szaruréteg fénytelen, fakó, fáradt lesz, apró repedések, ráncok képződnek rajta, s az új sejtek képződése is lelassul.

A peeling (hámlasztás) célja, hogy a bőr felső rétegét eltávolítsa, utat engedve ezzel a friss, gyönyörű bőrnek, és így a kozmetikai készítmények rendkívüli hatékonysággal szívódhatnak fel a kezelendő felületen, így az eredmény látványos, a pórusok kitisztulnak, a nem túlságosan mély ráncok eltűnnek, a korral járó barnás foltok, pigmentációk jelentősen halványodnak.

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas