Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Csatos póthaj, 11cm széles hajcsíkból, 50-55cm hosszú hajjal, 3db nyomásra, azonnal  rögzítő gyors hajcsattal. A póthajcsík ennek a speciális hajcsatnak köszönhetően  pillanatok alatt, pontosan a kívánt helyre, a csat megnyomásával rögzíthető, majd egy nyomásra el is távolítható. -> Megnézem!

Pillanatok alatt készíthetünk vele hosszabbított, vagy több színű, és még melírozott frizurát is.  -- Az Euro SO.CAP. kiváló minőségű csatos póthaj kellemes viselet is nyújt, a felhelyezés gyorsasága mellett. Az Olasz Seiseta márka csatos póthaj sorozata a legördülő listában kiválasztható színekben áll rendelkezésre. A legjobb hajszín választást, hajszínskála is segíti.

A hajtincs súlya kb. 44gr.

A Hajszínek - Hajfesték színek - fülnél is található hajszínskálák jó segítséget nyújtanak a választásban.

A Hajhosszabbítás 1 perc alatt, láthatatlan illesztéssel elkészíthető. Az új, speciális Seiseta hajcsatoknak köszönhetően egy nagyon gyors és precíz felrakási technika áll rendelkezésünkre, amely a gyorsaságon felül, észrevehetetlené teszi a Seiseta póthaj illesztését a frizurához!

 Nézze meg videón itt!  https://vimeo.com/96073144

A kiváló minőségű póthaj tincsek 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A hajhosszabbításhoz készült hajak magas minőségét az Olaszországi SO.CAP. cég, gyárai garantálják. A póthajak egyenletes jó minőségét a SO.CAP. az által kidolgozott, és használt technológia és minőség ellenőrzés biztosítja. Természetes és divat hajszín árnyalatok, és melírozott hajtincsek is készülnek a hajhosszabbítás ezen gyors technikájához. Akár minden nap új frizurát készíthetünk vele 1 perc alatt!


Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas